LG Tribute HD – smartphone dotat cu procesorul quad-core Snapdragon 212, display HD și Marshmallow

Cei de la LG au lansat un nou smartphone entry-level iar terminalul poarta numele de Tribute HD si este disponibil spre comercializare prin intermediul unor operatori telecom.
LG-Tribute-HD-2

LG Tribute HD dispune de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 212 tactat la 1.3 GHz, GPU Adreno 304, 1.5 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern.

LG-Tribute-HD-3

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

LG Tribute HD este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

LG Tribute HD este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB si GPS.

LG-Tribute-HD-1

Noul smartphone de buget din portofoliul celor de la LG este dotat cu un acumulator de 2.100 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow.

LG Tribute HD este disponibil deja spre comercializare(prin intermediul operatorilor telecom Boost si Virgin Mobile) iar pretul acestui terminal se situeaza in jurul valorii de 80 de dolari.

Via: pocketnow.com

Lasă un comentariu