LG Spirit 4G LTE – smartphone dual-sim care dispune de tehnologia VoLTE !

Cei de la LG au lansat recent in India un nou smartphone interesant care se intituleaza Spirit 4G LTE (LG-442) si se evidentiaza prin intermediul tehnologiei de ultima generatie pe care o inglobeaza.

LG-Spirit-4G-2

LG Spirit 4G LTE este dotat cu tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) care utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Noul smartphone al celor de la LG ascunde sub capota procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 410 tactat la 1.2 GHz, GPU Adreno 306, 1 GB de RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD cu maxim 32 de GB.

Spirit 4G LTE este echipat cu un display IPS de 4.7″ care ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 3.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash-LED iar camera foto secundara dispune de doar 1 MP.

LG Spirit 4G LTE este un smartphone dual-sim, compatibil 4G\LTE care dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si tehnologia VoLTE (Voice Over LTE).

Noul smartphone al celor de la LG are 9.95 mm grosime, cantareste 120 de grame iar sub capota ascunde un acumulator de 2.100 mAh.

LG-Spirit-4G-1

Trebuie sa mentionam si faptul ca LG Spirit 4G LTE ruleaza versiunea de Android 5.0 Lollipop si va receptiona update la cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

LG-Spirit-4G-LTE-4

LG Spirit 4G LTE este disponibil in 2 variante de culoare, in speta gri carbon si auriu iar terminalul poate fi achizitionat la pretul de aproximativ 180 de dolari.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de prezentare al acestui smartphone elegant care ascunde sub capota un hardware decent.

YouTube video

Lasă un comentariu