Blog ITHOT.RO

LG Q8 este un smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 820, display QHD, 4 GB RAM + cameră foto duală

Cei de la LG au lansat pe “furis” un alt smartphone iar terminalul se intituleaza Q8 si dispune de un hardware potent dar are un pret de comercializare extrem de “piperat”.

LG Q8 este echipat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 tactat la 2.15 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM LPDDR4 si 32 de GB spatiu de stocare intern (UFS 2.0), care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu lentile wide, laser AF, stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

LG Q8 are un display IPS Quantum care masoara 5.2 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2560 × 1440 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 4.

De retinut si faptul ca terminalul dispune si de un display secundar IPS Quantum care masoara 2.1 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 160 x 1040 pixeli iar pe acesta sunt afisate notificarile.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar terminalul pare sa stea foarte bine si la capitolul finisaje.

LG Q8 este un smartphone compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 ac(2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 4.2 LE, port infrarosu, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la LG are 8 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000 mAh care dispune de tehnologia quick charging 2.0 iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Smartphone-ul LG Q8 poseda certificarea IP67, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

LG Q8 va fi disponibil spre comercializare de la finalul acestei luni prin intermediul amazon.com iar terminalul va putea fi achizitionat la “doar” 778 de dolari.

Desigur ca in acest buget generos exista deja pe piata terminale mult mai potente si cu siguranta noul smartphone din portofoliul celor de la LG va inregistra vanzari modeste.

Va reamintim si faptul ca Nokia isi va lansa peste cateva zile noul flagship iar terminalul poarta numele de Nokia 8 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu