ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

LG Q7, Q7+ și Q7α au fost lansate iar acestea dispun de procesoare octa-core, display-uri FullHD+ și Oreo 8.0

Cei de la LG au lansat trei smartphone-uri mid-range noi iar acestea se intituleaza Q7, Q7+ & Q7α si toate dispun de un hardware potent.

Cele trei terminale sunt similare ca design iar diferentele intervin la nivel de specificatii hardware, unde modelul Q7+ dispune de un hardware ceva mai potent.

LG Q7, Q7+ si Q7α sunt echipate cu procesoare octa-core tactate la 1.5GHz/1.8 GHz, 3 GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern(pt modelele Q7 si Q7α) iar modelul Q7+ dispune de 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in cazul celor 3 modele prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala dispune de 16MP(in cazul modelului(Q7+) si de 13MP(in cazul modelelor Q7 si Q7α) iar camera foto secundara dispune de 8 MP(in cazul modelului(Q7+) si de 5 MP(in cazul modelelor Q7 si Q7α).

Toate cele trei terminale sunt echipate cu display-uri IPS FullVision in format 18:9 iar acestea masoara 5.5 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2160 x 1080 pixeli.

Carcasele acestor smartphone-uri sunt realizate in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar acestea poseda certificarea (IP68) MIL-STD 810G, asadar rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

LG Q7, Q7+ si Q7α sunt terminale dual-sim(nano +nano), compatibile 4G/VoLTE si dispun de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 LE, GPS si GLONASS iar acestea sunt dotate cu port-uri USB Type-C 2.0.

Noile terminale din portofoliul celor de la LG au 8.4 mm grosime, sunt echipate cu acumulatori de 3.000 mAh care dispun de tehnologia fast charging iar acestea ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo.

LG Q7, Q7+ si Q7α vor fi disponibile spre comercializare incepand de luna viitoare iar momentan nu exista detalii cu privire la pretul de comercializare al acestora dar vom reveni cu un update la momentul oportun.

Nu uitati nici de faptul ca Samsung a lansat astazi mai multe terminale extrem de interesante iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu