Blog ITHOT.RO

LG K30 este un smartphone de buget iar terminalul dispune de procesorul Snapdragon 425 și are 2 GB de RAM

Cei de la LG au lansat in Statele Unite un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza K30 si dispune de un hardware decent.

LG K30 este echipat cu procesorul Quad-Core Snapdragon 425 tactat la 1.4 GHz, GPU Adreno 308, 2 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

LG K30 are un display IPS care masoara 5.3 inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 de pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul se pare ca sta destul de bine si la capitolul finisaje.

LG K30 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la LG are 8.6 mm grosime, este echipat cu un acumulator de 2.880 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.1 Nougat, cu interfata LG UX 6.0+.

LG K30 este disponibil deja spre comercializare prin intermediul operatorului telecom T-Mobile si terminalul poate fi achizitionat la “doar” 225 de dolari.

Va reamintim si faptul ca LG si-a lansat recent noul flagship iar terminalul poarta numele de G7 ThinQ si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: digit.in

Lasă un comentariu