Blog ITHOT.RO

LG G6+ a fost lansat și este disponibil acum spre comercializare iar acesta are 128 GB spațiu de stocare intern

Iata ca zvonurile sau confirmat iar cei de la LG au lansat astazi in Korea o noua varianta a flagship-ului acestora iar terminalul se intituleaza G6+.

Specificatiile hardware sunt aproape identice cu, cele ale modelului de baza iar singurele diferente intervin la nivel de spatiu de stocare intern, unde G6+ dispune de 128 de GB(UFS 2.0) iar noua versiune dispune de tehnologia Qi wireless charging.

Asadar LG G6+ este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821, GPU Adreno 530, 4 GB de memorie RAM si 128 de GB spatiu de stocare intern(UFS 2.0), care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

LG G6+ are un superb display LCD(in format 18:9) care masoara 5.7 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2880 x 1440 pixeli(in format 18:9) si este capabil sa livreze 564 de PPI.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium iar terminalul sta foarte bine si la capitolul finisaje.

Trebuie sa mentionam si faptul ca LG G6+ poseda certificarea IP68, asadar terminalul rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

LG G6 este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz si 5GHz), Bluetooth 4.2 LE, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C 2.0 si senzor de amprente.

Noul flagship al celor de la LG are 7.9 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.300  de mAh care dispune de tehnologia Quick Charging 3.0 iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat, care a fost customizata cu interfata LG UX 6.0.

LG G6+ este disponibil deja spre comercializare in mai multe variante de culoare(auriu, negru si albastru) iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 830 de dolari.

Va reamintim si faptul ca noul phablet Samsung Galaxy Note 8 si-a facut aparitia in cateva imagini noi de calitate iar pentru detalii accesati acest link.

Via: fonearena.com 

Lasă un comentariu