ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

LG G5 – smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 820, display 2K si android 6.0 Marshmallow!

LG si-a lansat astazi noul flagship iar terminalul se intituleaza G5 si se evidentiaza prin intermediul specificatiilor hardware de top.

LG-G5-5

Va reamintim faptul ca LG G5 ascunde sub „capota” noul procesor Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530, 3 sau 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala este duala, dispune de 16 MP + 8 MP si este dotata cu: lentile wide, aufocus cu laser si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la LG ne-au obisnuit deja.

LG G5 este echipat cu 2 display-uri, unul alb-negru care va fi tot timpul aprins iar acesta afiseaza notificarile si astfel se reduce consumul de energie, nemaifiind nevoie ca sa aprinzi display-ul principal.

Acest display principal masoara 5.3″ in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixel si este protejat cu sticla 3D Arc Glass.

LG-G5-6

LG G5 ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow iar sub „capota” ascunde un acumulator destul de modest, de doar 2.800 mAh.

Trebuie sa mentionam si faptul ca noul flagship al celor de la LG dispune de tehnologiile wireless charging si fast charging.

LG-G5-friends-2

LG G5 este un smartphone compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 LE (APT-x) , GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprenta.

LG-G5-accesorii

Odata cu noul terminal cei de la LG au lansat si mai multe accesorii pentru acesta:

  • CAM Plus – este o camera care poate fi atasata si care ofera un grip excelent si setari comparabile cu un DSLR.Mai mult decat atat accesoriul are integrat si un acumulator de 1.200 mAh care va mari semnificativ autonomia terminalului.

LG-Cam-Plus

  • Hi-Fi Plus – este un audio player care a fost conceput in colaborace cu, cei de la B&O Play
  • LG 360 VR sunt ochelari de realitate virtuala iar acestia pot fi conectati exclusiv cu LG G5

Momentan oficialii LG nu au oferit detalii despre pretul de comercializare, dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de prezentare al noului flagship al celor de la LG.

Lasă un comentariu