LG G5 a fost prezentat in toata splendoarea de catre cei de la Spigen!

Noul flagship al celor de la LG a fost prezentat in toata splendoarea de catre renumita companie Spigen, care produce accesorii de calitate pentru majoritatea gadget-urilor aflate in voga.

LG-G5-Spigen-Case-1

LG G5 ascunde sub “capota” noul procesor Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530, 3 sau 4 GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 2 TB.

Camera foto principala este duala, dispune de 16 MP si este dotata cu: lentile wide, aufocus cu laser si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la LG ne-au obisnuit deja.

LG G5 este echipat cu 2 display-uri, unul alb-negru care va fi tot timpul aprins iar acesta afiseaza notificarile si astfel se reduce consumul de energie, nemaifiind nevoie ca sa aprinzi display-ul principal.

LG-G5-Always-On

Acest display principal masoara 5.3″ in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixel si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

LG G5 ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow iar sub “capota” ascunde un acumulator destul de modest, de doar 2.800 mAh.

LG-G5-Spigen-Case1

Trebuie sa mentionam si faptul ca noul flagship al celor de la LG dispune de tehnologiile wireless charging si fast charging.

LG G5 este un smartphone compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1 LE (APT-x) , GPS si A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprenta.

LG-G5-Spigen-Case-1

Cei de la LG isi vor lansa noul flaship in data de 21 februarie 2016, incadrul Mobile World Congress 2016 iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 600 de dolari.

Va reamintim si faptul ca am testat produsele celor de la Spigen iar pentru mai multe detalii va recomandam sa accesati acest link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

LG G5 Spigen Case