Noutăți

LG G4 promovat intr-un clip senzational !

LG G4 MULTICOLOR LEAKLG G4 MULTICOLOR LEAK

Reprezentantii LG au decis sa-si promoveze noul amiral intr-un mod inedit, care nu a mai fost utilizat pana acum de catre nici o alta companie de profil.

Unul dt oficialii LG a declarat pe parcursul evenimentului de lansare ca :”Dacă Steve Jobs ar fi fost în viață, i-ar fi plăcut LG G4″ 

LG G4 a fost lansat in cursul serii de ieri si a facut senzatie atat cu designul extrem de elegant cat si cu specificatiile de top.

Noul amiral LG este echipat cu un superb display IPS Quantum de 5.5 inch a carui rezolutie este de 2560×1440 pixeli.

LG-G4-WWW.ITHOT.RO

LG G4 are sub capota procesorul hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 tactat la 1.8 GHz, GPU Adreno 430, 3GB Ram si dispune de slot pentru card microSD cu o capacitate de pana la 2TB.

Camera foto principala are 16 MP si lentile de f/1.8 cu  funcții avansate de control manual, asa cum se regasesc pe aparatele profesionale de fotografiat.

Noul flagship LG este disponibil intr-o gama variata de texturi si culori pt a satisface astfel gusturile celor mai pretentiosi clientihttps://www.youtube.com/watch?v=MgNdt8oTYR8&feature=youtu.be.

Momentan cei de la LG nu ne-au comunicat pretul de comercializare al noului amiral dar noi am aflat pe surse ca in romania va avea un pret de aprox. 2800 – 3000 lei.

Va las sa savurati din plin videoclipul de prezentare al acestui smartphone care face senzatie prin design si specificatii.

https://www.youtube.com/watch?v=MgNdt8oTYR8&feature=youtu.be

Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile