Blog ITHOT.RO

LG G Pad II – o nou tableta de 8.3 inch dotata cu stylus !

Cei de la LG au lansat noul model de tablete care fac parte din gama G Pad iar acesta se intituleaza G PAD II 8.3″ si se evidentiaza atat prin intermediul designului atractiv cat si prin intermediul specificatiilor hardware de top.

LG-G-Pad-II-8.3-1

LG G Pad II ascunde sub capota procesorul octa-core  Qualcomm Snapdragon 615 tactat la 1.5 GHz, GPU Adreno 405, 2 GB RAM si 16 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.

Camera foto principala dispune de 8 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Noua tableta a celor de la LG este echipata cu un display WUXGA care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1200 si este protejat cu sticla Cornin Gorilla Glass.

LG G Pad II este o tableta compatibil 4G care dispune de:  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n , Bluetooth 4.1 si GPS.

Trebuie sa mentionam si faptul ca G Pad II va rula versiunea de android Lollipop 5.1.1 care a fost customizata cu interfata proprietara.

LG G Pad II are 8.8 mm grosime, cantareste 366 de grame iar sub capota ascunde un acumulator generos de 4.800 mAh care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Carcasa este realizata in totalitate dintr-o combinatie de metal si policarbonat iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

LG-G-Pad-II-8.3-2

Dat fiind succesul pe care l-au inregistrat cei de la LG cu modelele precedente de G Pad probabil ca si acum se vor vinde excelent mai ales ca noile modele sunt dotate si cu stylus, pe care multi utilizatori il indragesc.

Noua tableta a celor de la LG va fi disponibila spre comercializare din data de 23 decembrie 2015 iar momentan nu avem detalii cu privire la pretul de comercializare, dar vo reveni cu un update pe aceasta tema.

Lasă un comentariu