Lenovo ZUK Edge a obținut un scor impresionant în Antutu iar acesta îl transformă într-un flagship killer

Noul flagship al celor de la ZUK se intituleaza Edge iar terminalul a reusit sa obtina in Antutu peste 160.000 de puncte si acest scor il transforma intr-un veritabil flagship killer.

zuk-edge-antutu

Lenovo ZUK Edge este echipat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821 tactat la 2.35 GHz, GPU Adreno 530, 6 GB de memorie RAM si sunt disponibile variante echipate cu 32/64 si 128 de GB spatiu de stocare intern.

lenovo-zuk-edge-3

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotat cu lentile wide.

Lenovo ZUK Edge este echipat cu un display IPS care masoara 5.5 inch, ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt cu siguranta de buna calitate, asa cum cei de la Lenovo ne-au obisnuit deja.

zuk-edge-7

Lenovo ZUK Edge este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE iar acesta dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 si 5 GHz), VoLTE, Bluetooth 4.1 si GPS  iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

zuk-edge-5

Noul smartphone din portofoliul celor de la Lenovo are 7.68 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh iar terminalul ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 7.0 Nougat.

zuk-edge-6

Lenovo ZUK Edge va fi lansat pana la finalul acestui an iar preturile de comercializare vor porni de la 440 de dolari pentru varianta de baza si vor ajunge la aproximativ 550 de dolari pentru varianta de top.

Via: gizchina.com

Lasă un comentariu