Blog ITHOT.RO

Lenovo Z5 Pro este gata de lansare iar acesta are procesor Snapdragon 845, 8GB RAM și cameră foto duală

Au mai ramas doar cateva zile pana cand cei de la Lenovo isi vor lansa noul flagship iar terminalul poarta numele de Z5 Pro si dispune de specificatii hardware de top.

Lenovo Z5 Pro dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 845, GPU Adreno 630, vor fi disponibile variante dotate cu 6GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante echipate cu 8GB de memorie RAM/128/256 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala este duala de tip “pop-up” si dispune de 20MP + 16MP, este dotata cu senzori Sony, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este de tip pop-up, dispune de 16MP si este dotata cu lentile wide.

Lenovo Z5 Pro este echipat cu un display IPS Fullview iar acesta masoara 6.5inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2280 x 1440 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Lenovo Z5 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 5.0, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente care este inclus in display.

Noul flagship al celor de la Lenovo este echipat cu un acumulator de 4.000mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul va rula cea mai recenta versiune de android, in speta androidPie 9.0.

Smartphone-ul Lenovo Z5 Pro va fi lansat in data de 1 noiembrie 2018 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare.

(Via)

Lasă un comentariu