ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Lenovo Z5 Pro are un preț excelent iar terminalul dispune de procesorul Snapdragon 710 și are camere duale

Lenovo Z5 Pro este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri mid-range disponibile pe piata la momentul actual iar terminalul poate fi achizitionat acum la un pret excelent.

Smartphone-ul Lenovo Z5 Pro dispune de procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 710 tactat la 1.7GHz, GPU Adreno 616, 6GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 16MP + 24MP, este dotata cu senzori Sony IMX519 & Sony IMX576, PDAF si flash LED dual-tone iar camera foto secundara este tot duala si de tip poup-up, aceasta dispune de 16MP + 8MP IR(este utilizata pentru sistemul Face Unlock).

Lenovo Z5 Pro este echipat cu un display AMOLED Fullview iar acesta masoara 6.39inci in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2340 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla Corning Gorilla Glass 5.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar sistemul de sonorizare poarta celebra “semnatura” Dolby Atmos.

Lenovo Z5 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11ac (2.4 GHz si 5 GHz), Bluetooth 5.0, GPS si NFC iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente care este inclus in display.

Noul smartphone al celor de la Lenovo are 9.3mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.350mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata ZUI 10.

Smartphone-ul Lenovo Z5 Pro se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la aproximativ 360 de dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu