Lenovo Vibe P1 Pro este pregatit de lansare!

Lenovo pregateste intens lansarea unui nou smartphone care va face parte din zona mid-range si se intituleaza Lenovo Vibe P1 Pro.

Cei de la  myphone.com au prezentat in premiera cateva imagini cu noul terminal, care doreste sa se impuna prin intermediul raportului excelent dintre pret si specificatii.

7eXyMfo7rRq

Lenovo Vibe P1 Pro ascunde sub capota procesorul octa-core MediaTek MT6752  tactat la 1.5 GHz, 3 GB RAM şi 16 GB spațiu de stocare, care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 GB.

Vibe P1 Pro este echipat cu un display IPS de 5.5″  care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1.

Noul smartphone Lenovo este compatibil 4G / LTE si dispune de functii precum: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, bluetooth, microUSB, si cititor de amprente.

Camera principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash dual-LED iar camera secundara dispune de 5 MP.

Lenovo-Vibe

Lenovo Vibe P1 Pro ascunde sub capota si un acumulator generos de 4900 mAh care promite sa sustina o autonomie excelenta de pana la 4 zile.

Vibe P1 Pro are 9.9 mm grosime şi o greutate de 189 grame iar pretul de comercializare al acestuia se va incadra in plaja de 220-260 dolari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata