Lenovo Vibe C – smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si disponibil la 125 de dolari

Lenovo a lansat un nou smartphone care dispune de specificatii hardware modeste iar terminalul face parte din gama Vibe si se intituleaza C.

lenovo-vibe-c-1

Lenovo Vibe C ascunde sub “capota” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 210 MSM8909 tactat la 1.1 GHz, GPU Adreno™ 304, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de doar 2 MP.

Lenovo Vibe C este echipat cu un display FWVGA IPS, care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Lenovo Vibe C este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, DLNA, hotspot, Bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

lenovo-vibe-c-2

Noul smartphone din portofoliul celor de la Lenovo are la “bord” un acumulator a carui capacitate este de 2.300 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Lenovo Vibe C este disponibil deja spre comercializare, in mai multe variante de culoare iar pretul acestui terminal se situeaza in jurul valorii de 125 de dolari.

Via: phoneradar.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!