Blog ITHOT.RO

Lenovo S5 Pro este echipat cu patru camere foto Sony, display FullHD+, 6GB de memorie RAM și rulează Oreo

Lenovo S5 Pro este un alt smartphone care se adreseaza celor care isi doresc un camera phone iar terminalul dispune de “doar” 4 camere foto.

Smartphone-ul Lenovo S5 Pro este echipat cu un procesor Octa-Core tactat la 1.8GHz, vor fi disponibile variante dotate cu 3GB de memorie RAM/32 de GB spatiu de stocare intern, 4GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern si variante dotate cu 6GB de memorie RAM/128 de GB spatiu de stocare intern.

Desigur ca spatiul de stocare intern poate fi extins in toate cele trei variante prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 20MP + 12MP, este dotata cu senzori Sony, OIS, zoom optic 2X, PDAF si flash LED  dual-tone iar camera foto secundara este tot duala si dispune de 20MP + 8MP.

Lenovo S5 Pro este echipat cu un display IPS in format 19:9 iar acesta masoara 6.18inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2246 x 1080 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Lenovo S5 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac (2.4GHz + 5GHz), Bluetooth 5 si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

Noul smartphone Lenovo are 7.7mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.500mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo.

Lenovo S5 Pro va fi lansat in data de 18 octombrie 2018 iar terminalul va fi disponibil in mai multe variante de culoare si momentan nu exista detalii cu privire la preturile de comercializare ale acestuia.

Nu uitati nici de faptul ca Samsung a lansat astazi primul smartphone din lume care are patru camere foto principale iar detaliile complete sunt disponibile aici.

(Via)

Lasă un comentariu