Blog ITHOT.RO

Lenovo PHAB Plus – phablet mid-range cu hardware potent !

Cei de la Lenovo au lansat recent un phablet gigant, care se intituleaza PHAB Plus si se evidentiaza atat prin intermediul dimensiunilor generoase cat si prin specificatiile hardware.

Lenovo-PHAB-Plus-2

Lenovo PHAB Plus  ascunde sub capota procesorul octa-core Snapdragon tactat la 1.5 Ghz, GPU Adreno 405, 2 GB RAM si 32 GB memorie interna, care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Noul phablet al acelor de la Lenovo este echipat cu un display IPS de 6.8″ care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1, customizata cu interfata Vibe UI.

PHAB Plus este un phablet dual-sim, compatibil 4G si dispune de functii precum:Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth,A-GPS si Glonass.

Camera foto principala dispune  de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash dual-LED iar camera secundara dispune de 5MP.

Lenovo-PHAB-Plus-1

Lenovo PHAB Plus are doar 7.6 mm grosime iar sub capota ascunde un acumulator generos  de 3500 mAh, care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Noul phablet al celor de la Lenovo este disponibil deja spre comercializare in China la pretul de aproximativ 410 dolari.

Lasă un comentariu