Lenovo PHAB Plus – phablet mid-range cu hardware potent !

Cei de la Lenovo au lansat recent un phablet gigant, care se intituleaza PHAB Plus si se evidentiaza atat prin intermediul dimensiunilor generoase cat si prin specificatiile hardware.

Lenovo-PHAB-Plus-2

Lenovo PHAB Plus  ascunde sub capota procesorul octa-core Snapdragon tactat la 1.5 Ghz, GPU Adreno 405, 2 GB RAM si 32 GB memorie interna, care poate fi extinsa prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 64 GB.

Noul phablet al acelor de la Lenovo este echipat cu un display IPS de 6.8″ care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, cea mai recenta versiune de android Lollipop 5.1, customizata cu interfata Vibe UI.

PHAB Plus este un phablet dual-sim, compatibil 4G si dispune de functii precum:Wi-Fi a/b/g/n/ac, bluetooth,A-GPS si Glonass.

Camera foto principala dispune  de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash dual-LED iar camera secundara dispune de 5MP.

Lenovo-PHAB-Plus-1

Lenovo PHAB Plus are doar 7.6 mm grosime iar sub capota ascunde un acumulator generos  de 3500 mAh, care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Noul phablet al celor de la Lenovo este disponibil deja spre comercializare in China la pretul de aproximativ 410 dolari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata