ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Lenovo K5s este disponibil la 581 lei iar acesta are procesorul Helio P22, 4GB de RAM și camere foto duale

Smartphone-ul Lenovo K5s se afla in promotie acum iar terminalul adopta un design extrem de atractiv si dispune de un hardware potent.

Lenovo K5s este echipat cu procesorul Octa-Core MediaTek Helio P22 tactat la 2GHz, GPU IMG PowerVR GE8320, 4GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare  intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 5MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara este tot duala, dispune de 13MP + 5MP si este dotata cu flash LED.

Lenovo K5s este echipat cu un display IPS in format 18:9 iar acesta masoara 5.7inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1440 × 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are  jack de 3.5mm pentru casti.

Lenovo K5s este un smartphone dual-sim(micro + nano/microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type-C si cu senzor de amprente.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Lenovo are 7.95mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.1 Oreo cu interfata ZUI.

Smartphone-ul Lenovo K5s se afla in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 581 de lei (daca veti utiliza urmatorul cod de reducere THANKS) iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul ASUS Zenfone Pegasus 3S poate fi achizitionat la un pret excelent iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu