Blog ITHOT.RO

Lenovo K5 Play poate fi achiziționat la doar 469 de lei iar terminalul are 3GB RAM și cameră foto duală SONY

Smartphone-ul Lenovo K5 Play se afla in promotie acum iar terminalul dispune de un hardware echilibrat si poate fi achizitionat la un pret excelent.

Lenovo K5 Play este echipat cu procesorul Octa-Core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.5GHz, GPU Adreno 505, 3GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala este duala si dispune de 13MP + 2MP iar aceasta este dotata cu senzori Sony, PDAF + flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Lenovo K5 Play are un display in format 18:9 care masoara 5.7-inch in diagonala ruleaza la rezolutia de 1440 × 720 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D rezistenta la zgarieturi.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti.

Lenovo K5 Play este un smartphone dual-sim(micro + nano / microSD), compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente si dispune de tehnologia Face Unlock.

Acest smartphone are doar 7.8mm grosime, este echipat cu un acumulator de 3.000mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 8.0 Oreo cu interfata ZUI 3.7.

Smartphone-ul Lenovo K5 Play beneficiaza de un discount consistent si poate fi achizitionat la doar 115 dolari iar oferta completa este disponibila aici.

Nu uitati nici de faptul ca smartphone-ul Asus Zenfone 5 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de bun iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu