ITHOT: Reziliere contracte Telekom

LeEco Le Pro 3 iși face apariția în primele imagini “live” iar terminalul face senzație cu al său design stilat

Noul flagship al companiei chineze LeEco isi face aparitia in primele imagini “live” iar terminalul face furori cu al sau design elegant si stilat.

leeco-le-pro-3-14

Conform celor mai recente informatii se pare ca LeEco Le Pro 3 dispune de noul procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821, secondat de catre „doar” 8 GB de memorie RAM si 256 de GB spatiu de stocare intern.

leeco-le-pro-3-12

Camera foto principala este duala si dispune de 13 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 16 MP si este dotata cu lentile wide.

LeEco Le Pro 3 este echipat cu un superb display IPS care masoara 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560×1440 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la LeEco ne-au obisnuit deja.

leeco-le-pro-3-15

LeEco Le Pro 3 ascunde sub „capota” un acumulator extrem de generos a carui capacitate este de 5.000 mAh si dispune de tehnologia fast charging.

LeEco Le Pro 3 va fi lansat in data de 21 septembrie 2016 iar pretul de comercializare al acestui terminal se va situa in jurul valorii de aproximativ 500 de dolari.

leeco-le-pro-3-11

Va fi disponibila si o varianta mai „cheap” care dispune de „doar” 6 GB de memorie RAM, 64 de GB spatiu de stocare intern si display de 5.5 inch FullHD iar pretul de comercializare al acestui model va fi de aproximativ 370 de dolari.

leeco-le-pro-3-13

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

leeco-le-pro-3-14

LeEco Le 3 este echipat cu un acumulator a carui capacitate este ceva mai modesta, avand “doar” 4.070 mAh iar acesta bineinteles ca dispune de tehnologia fast charging.

Va reamintim si faptul ca am testat modelul LeEco Le 2 (X620) iar review-ul complet este disponibil aici.

LeEco-Le-2-(34)

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu