ITHOT: Știri din IT & C

LeEco Le 2s Pro – smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 821, display FullHD si 8 GB de RAM

Compania chineza LeEco pregateste intens lansarea noului flagship iar terminalul va purta numele de Le 2s Pro(LEX720).

gsmarena 001 6 - LeEco Le 2s Pro - smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 821, display FullHD si 8 GB de RAM

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca LeEco Le 2s Pro este echipat cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 821, secondat de catre o cantitate uriasa de memorie RAM in cuantum de “doar” 8 GB si 32 de GB spatiu de stocare intern.

gsmarena 002 3 - LeEco Le 2s Pro - smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 821, display FullHD si 8 GB de RAM

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

Dupa cum puteti vedea in imagini LeEco Le 2s Pro are un design mult mai atractiv fata de modelul anterior iar carcasa este tot de tip unibody.

LeEco Le 2s Pro este echipat cu un superb display IPS care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza cel mai probabil la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Camera foto principala dispune de 16 MP, este dotata cu PDAF si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP si este dotata cu lentile wide.

Noul flagship al celor de la LeEco ruleaza versiunea de android 6.0 Marshmallow care a fost customizata cu interfata EUI.

le3 - LeEco Le 2s Pro - smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 821, display FullHD si 8 GB de RAM

LeEco Le 2s Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi ac/b/g/n, bluetooth 4.1, port USB Type-C, GPS cu A-GPS si GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

gsmarena 001 6 - LeEco Le 2s Pro - smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 821, display FullHD si 8 GB de RAM

Momentan nu avem detalii cu privire la data de lansare sau pretul acestui terminal dar vom reveni cu un update pe aceasta tema.

Via: gsmarena.com

Lasă un comentariu