LeEco Le 2 – smartphone dotat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820 si 4 GB de memorie RAM!

Compania chineza LeEco pregateste intens lansarea noului flagship iar terminalul se intituleaza Le 2 si este succesorul celebrului model Le 1S.

LeEco-Le-2-2

Conform celor mai recente zvonuri, se pare ca LeEco Le 2 va ascunde sub “capota” procesorul quad core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Andreno 530, 4 GB de memorie RAM si vor fi disponibile variante de 32/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 21 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara va dispune de 8 MP.

LeEco Le 2 va fi echipat cu un superb display IPS de 5.5″ care ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si este protejat cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

LeEco-Le-2-1

LeEco Le 2 este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.1, A-GPS și GLONASS iar terminalul este dotat cu senzor de amprenta.

LeEco-Le-2-3

LeEco Le 2 va rula cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow care va fi customizata cu interfata proprietara.

Dupa cum ati putut vedea in imagini noul flagship al celor de la LeEco adopta acelasi design elegant iar terminalul va fi lansat in aceasta primavara.

Via: fonearena.com

Cele mai recente comentarii

  1. dan 11 martie 2016
    • BYTZA 11 martie 2016

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!