LeEco Le 2 Pro – smartphone echipat cu procesorul Snapdragon 820, display 2K si 6 GB de memorie RAM

Compania chineza LeEco a receptionat rent certificarea TENAA pentru noul flagship iar terminalul se intituleaza  Le 2 Pro si face senzatiile cu specificatiile hardware de top.

Le-Eco-Le-2-Le-2-Pro-8

LeEco Le 2 Pro ascunde sub “capota” procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, GPU Adreno 530 si vor fi disponibile variante cu 4 GB de RAM/32 de GB spatiu de stocare intern si 6 GB de memorie RAM/64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 21 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

LeEco Le 2 Pro este echipat cu un display care masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2560 x 1440 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din materiale premium iar finisajele sunt de cea mai buna calitate.

LeEco Le 2 Pro este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11ac/a/b/g/n (2.4/5 GHz),Bluetooth 4.1 si GPS iar terminalul este dotat cu port USB Type C.

Letv-LeEco-Le-2-Pro-X820

Noul flagship al celor de la LeEco are la “bord” un acumulator de 3.100 mAh, este echipat cu senzor de amprente si ruleaza cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow, care a fost customizata cu interfata EUI.

LeEco Le 2 Pro va fi lansat maine in cadrul unui eveniment care va avea loc in China, asadar vom reveni cu detaliile complete.

Via: fonearena.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!