Blog ITHOT.RO

Leagoo KIICAA Power este disponibil la 399 lei și are senzor de amprente, cameră foto duală CMOS + 2 GB RAM

Leagoo KIICAA Power este un alt smartphone care detine un raport excelent intre pret si specificatii iar terminalul se afa in promotie acum si poate fi achizitionat la doar 399 de lei.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Smartphone-ul Leagoo KIICAA Power dispune de procesorul quad-core MediaTek MT6580 tactat la 1.3 GHz, GPU Mali-400 MP2, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul sotului de card microSD.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Camera foto principala este duala si dispune de 8 MP + 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de 5 MP si este dotata cu lentile wide.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Leagoo KIICAA Power este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli si este protejat cu sticla Asahi Glass, asadar va rezista cu brio la zgarieturi si mici socuri accidentale.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul sta destul de bine si la capitolul finisaje.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Leagoo KIICAA Power este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.1 si GPS cu A-GPS iar terminalul este dotat cu senzor de amprente.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Acest smartphone este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh care dispune de tehnologia fast charging iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Leagoo KIICAA Power este disponibil spre comercializare in doua variante de culoare(auriu/negru) si poate fi achizitionat prin intermediul iHunt.ro la doar 399 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs=

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul Elephone A4 poate fi achizitionat acum la un pret extrem de atractiv iar pentru detalii accesati acest link.

Lasă un comentariu