Lava P7 – smartphone dual-sim, compatibil 3G care poate fi achizitionat la doar 80 de dolari!

Compania chineza Lava a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza P7  si se evidentiaza prin intermediul raportului decent dintre pret si specificatii.

lava-p7-big

Lava P7 ascunde sub capota un procesor quad-core de la Mediatek tactat la 1.2 GHz, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 2 MP si este dotata cu flash LED.

Lava P7 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G HSPA+ si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Radio FM, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone de buget al celor de la Lava ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop iar terminalul va receptiona in curand update la cea mai recenta versiune de android, in speta android 6.0 Marshmallow.

Lava P7 este echipat cu un display FWVGA de 5″ care ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli iar terminalul ascunde sub capota un acumulator de 2.000 mAh.

lava-p7-launched

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Lava P7 va fi disponibil spre comercializare in curand iar pretul acestui terminal se va situa in jurul valorii de 80 de dolari.

Lasă un comentariu