Lava Iris Fuel F2 – smartphone dual-sim, compatibil 3G si dotat cu un acumulator de 3.000 mAh!

Compania Lava este renumita pentru terminalele accesibile pe care le produce iar acum au lansat un nou smartphone de buget si terminalul se intituleaza Iris Fuel F2.

Lava-Iris-Fuel-F2-1

Lava Iris Fuel F2 ascunde sub “capota” un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 512 MB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 32 de GB.

Camera foto principala dispune de 5 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara este mult mai modesta, fiind de tip VGA.

Lava Iris Fuel F2 este echipat cu un display FWVGA de 5″ care ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de policarbonat si aluminiu iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Lava Iris Fuel F2 este un smartphone dual-sim, compatibil 3G si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS si A-GPS.

Lava-Iris-Fuel-F2-2

Noul smartphone de buget al celor de la Lava ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop si are la “bord” un acumulator de 3.000 mAh, care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Lava Iris Fuel F2 este disponibil deja spre comercializare si poate fi achizitionat in exclusivitate prin intermediul celor de la ebay.in, la pretul de 66 de dolari.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu