LAVA BeU are preț bun

Cei de la Lava au prezentat un nou smartphone de buget iar terminalul se intituleaza BeU si pare mult mai scump decat este in realitate dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca in pozele de prezentare toate telefoanele arata extrem de bine.

LAVA BeU are preț bun

Smartphone-ul Lava BeU dispune de procesorul Octa-Core Unisoc SC9863A care este tactat la 1.6GHz, GPU: IMG8322, 2GB de memorie RAM si 32 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 256GB.

Camera foto principala este duala iar senzorii dispun de 13MP + 2MP, este dotata cu PDAF si flash LED. Camera foto secundara dispune de 8MP si are lentile wide. Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar terminalul are jack de 3.5mm pentru casti si senzorul de amprente este clasic.

Smartphone-ul Lava BeU este echipat cu un display LCD in format 19.5:9 iar acesta masoara 6.08-inci in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1560 x 720pixeli.

  • terminalul ruleaza versiunea de Android 10 Go Edition;
  • Dual SIM(nano + nano/microSD);
  • terminalul este compatibil 4G VoLTE iar acesta dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS si are port micro USB;
  • acumulator de 4.060mAh care din pacate nu dispune de tehnologia fast charging, asadar durata de incarcare va depasi 2.5 ore;

LAVA BeU are preț bun

Smartphone-ul Lava BeU este disponibil deja spre comercializare in mai multe variante de culoare iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 90 de dolari.

Via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

LAVA BeU are preț bun