Blog ITHOT.RO

La eMAG incepe Revolutia Preturilor ! (P)

Maine dimineata cei de la eMAG dau startul campaniei de reduceri incendiare intitulata sugestiv Revolutia Preturilor, iar aceasta se va desfasura in perioada 22-24 septembrie 2015.

Puteti accesa oferta completa dand click pe imaginea de mai jos!

eMAG-Revoultia-preturilor-3

Revolutia Preturilor este cel de-al doilea eveniment de shopping online ca mărime din Romania după celebrul Black Friday.

Vor fi 3 zile de promotii incendiare care cuprind tot ce ti-ai putea dori, de la gadget-uri de ultima ora pana la electrocasnice si de la echipament sportiv pana la accesorii auto sau jucarii.

Asadar daca nu mai aveti rabdare pana la Black Friday acum este momentul sa va faceti lista de cumparaturi pentru ca maine in zori sa fiti cat mai operativi in plasarea comenzilor.

Dezvaluim special pentru voi si un chilipir, in speta tableta de tip 2 in 1 ASUS Transformer Book T100TA va putea fi achizitionata la doar 999 lei, beneficiind de un discount consistent, in cuantum de 500 lei.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de promovare ale acestei campanii de reduceri incendiare, sustinuta de catre partenerii nostrii de la eMAG!

Spor la shopping va uram!

Lasă un comentariu