Karbonn Titanium Jumbo dispune de un procesor quad-core, 2 GB de RAM, display HD și baterie de 4.000 Mah

Compania chineza Karbonn a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Titanium Jumbo si dispune de un hardware decent.

Karbonn Titanium Jumbo este dotat cu un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, secondat de catre 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 13 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 8 MP.

Karbonn Titanium Jumbo este echipat cu un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate din policarbonat iar terminalul pare sa stea binisor si la capitolul finisaje.

Karbonn Titanium Jumbo este un smartphone dual-sim, comopatibil 4G/VoLTE si dispune de: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Karbonn este echipat cu un acumulator de 4.000 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 7.0 Nougat.

Karbonn Titanium Jumbo este disponibil deja spre comercializare in doua variante de culoare iar terminalul poate fi achizitionat la aproximativ 100 de dolari.

Via: fonearena.com

Nu uita să dai share. Mulțumim! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *