ITHOT: Știri din IT & C

Karbonn Aura Power – smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE și disponibil la “doar” 90 de dolari

Compania indiana Karbonn a lansat un nou smartphone de buget iar terminalul poarta numele de Aura Power.

Karbonn Aura Power 768x717 - Karbonn Aura Power - smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE și disponibil la "doar" 90 de dolari

Karbonn Aura Power este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 1 GB de memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 64 de GB.

Karbonn Aura Power 1 768x500 - Karbonn Aura Power - smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE și disponibil la "doar" 90 de dolari

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Karbonn Aura Power are la “bord” un display FWVGA care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 854 x 480 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Karbonn Aura Power este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si GPS.

Noul smartphone de buget al celor de la Karbonn are 10 mm grosime, este dotat cu un acumulator de 4.000 mAh si ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Karbonn Aura Power 768x717 - Karbonn Aura Power - smartphone dual-sim, compatibil 4G/VoLTE și disponibil la "doar" 90 de dolari

Karbonn Aura Power este disponibil in 2 variante de culoare iar pretul de comercializare al acestui terminal este de 90 de dolari.

Din pacate pt cei de la Karbonn in acest buget sunt disponibile pe piata terminale mult mai potente iar acestea dispun de carcase metalice.

Via: fonearena.com

Lasă un comentariu