Jumper EZpad 5SE dispune de procesorul Intel Cherry Trail Z8300, display IPS FullHD și 4 GB de RAM

Reducerile aniversare continua pe gearbest.com iar astazi va prezentam un nou convertibil care poate fi achizitionat la un pret excelent.

Acesta poarta numele de Jumper EZpad 5SE si dispune de procesorul quad-core Intel X5 Cherry Trail Z8300 tactat la 1.44 GHz, GPU Intel® HD Graphics a opta generatie, 4 GB de RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern care poate fi extins prin intermediul slot-ului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

 Prin intermediul acestui hardware potent Jumper EZpad 5SE  este capabil sa ruleze fluent continut video la rezolutie 4K.

Jumper EZpad 5SE este echipat cu un superb display IPS care masoara 10.6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1980 x 1080 pixeli.

Camera foto principala dispune de 2 MP si este dotata cu autofocus iar camera foto secundara dispune tot de 2 MP.

Jumper EZpad 5SE ruleaza versiunea de Windows 10 Home si se poate transforma rapid intr-un laptop prin intermediul tastaturii prezente in pachet.

Carcasa acestui convertibil este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele sunt de buna calitate.

Jumper EZpad 5SE ascunde sub “capota” un acumulator generos a carui capacitate este de 6.600 mAh si care promite sa livreze o autonomie excelenta.

Acest convertibil poate fi achizitionat prin intermediul gearbest.com la doar 176 de dolari(753 de lei) iar oferta completa este disponibila aici.

Pentru a beneficia de acest pret promotional va trebui sa incarcati si urmatorul cod de reducere: 3rdEZpadEU.

De retinut si faptul ca produsul este disponibil in depozitul European, asadar livrarea se va face rapid si veti fi “scutiti” de TVA.

Va reamintim si faptul ca gearbest.com sarbatoreste 3 ani de la infiintare si cu aceasta ocazie au dat startul unei noi campanii de reduceri masive iar oferta completa este disponibila aici.

Lasă un comentariu