Blog ITHOT.RO

Jumper Ezbook 3 Pro este un laptop dotat cu procesor quad-core, 6 GB de RAM, display FullHD și Windows 10

Daca sunteti in cautarea unui laptop/ultrabook de buget, atunci avem recomandarea ideala pentru voi iar aceasta poarta numele de Jumper EZbook 3 Pro.

Jumper EZbook 3 Pro dispune de procesorul quad-core Intel Apollo Lake N3450 care cu ajutorul turbo-boost poate urca pana la 2.2 GHz, GPU Intel® HD Graphics, 6 GB de RAM DDR3 si 64 de GB spatiu de stocare intern.

Prin intermediul acestui hardware potent Jumper EZbook 3 Pro este capabil sa ruleze fluent continut video la rezolutie 4K.

Jumper EZbook 3 Pro este echipat cu un superb display IPS care masoara 13.3 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1980 x 1080 pixeli.

Trebuie sa mentionam si faptul ca Jumper EZbook 3 Pro este dotat si cu o camera WEB iar aceasta dispune de doar 2 MP.

Noul laptop din portofoliul celor de la Jumper dispune si de: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 2 x port USB 3.0, jack 3.5 mm pt casti si un port micro HDMI.

Jumper EZbook 3 Pro ruleaza versiunea de Windows 10 Home si este echipat cu un acumulator de 9.600 mAh care poate sustine pana la 8 ore de autonomie in conditii de utilizare normala.

Carcasa acestui convertibil este realizata in totalitate din aluminiu iar finisajele par sa fie de cea mai buna calitate.

Jumper EZbook 3 Pro se afla in proomtie acum pe lightinthebox.com si poate fi achizitionat la doar 210 de dolari(816 lei + TVA) iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca smartphone-ul AllCall Rio poate fi achizitionat la doar 375 de lei iar pentru detalii accesati acest link.

 

Lasă un comentariu