ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

iPhone X va fi disponibil curand într-o nouă culoare, pe care fanii o iubesc și aceasta se intitulează “blush gold”

Cei de la Apple pregatesc lansarea unei noi versiune de culoare pentru celebrul iPhone X iar aceasta poarta numele de “blush gold”.

Dupa cum puteti vedea, terminalul arata extrem de bine pe noua nuanta iar aceasta versiune va prinde cu siguranta foarte bine pe piata de profil.

Va reamintim faptul ca smartphone-ul Apple iPhone X dispune de procesorul hexa-core A11 Bionic + co-processor M11 iar spatiul de stocare intern poate fi de 64 GB, si respectiv 256 de GB.

Camera foto principala este duala si dispune de 12 MP, dispune de stabilizare optica si zoom digital de pana la 10x, este dotata cu Quad-LED True Tone flash si este capabila sa filmeze la rezolutie 4K cu 60 fps sau in slow motion la 1080p cu 240 fps.

Camera foto secundara dispune de 7 MP, este dotata cu Retina Flash si este capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Apple iPhone X are un superb display OLED Super Retina HD care masoara 5.8 inch in diagonala, ruleaza la rezolutia de 2436 x 1125 pixeli si dispune de tehnologia 3D Touch.

Carcasa acestui smartphone este realizata in totalitate dintr-o combinatie de materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul poseda certificarea IP67, asadar rezista cu brio la contactul cu apa di praful.

Apple iPhone X este un smartphone compatibil 4G/VoLTE si dispune de: WiFi 802.11 ac cu MIMO, Bluetooth 5.0, NFC si GPS cu GLONASS iar terminalul este dotat cu o camera TrueDepth care dispune de tehnologia de recunoastere faciala.

Noul flagship al celor de la Apple are 7.7 mm grosime, este dotat cu un sistem de sonorizare stereo iar acumulatorul poate sustine pana la 21 de ore de autonomie si dispune de tehnologiile wireless charging & fast charging.

iPhone X se afla in promotie acum si poate fi achizitionat prin intermediul eMAG.ro la “doar’ 5.500 de lei iar oferta completa este disponibila aici.

Va reamintim si faptul ca Apple a lansat o editie speciala a smartphone-urilor iPhone 8 si iPhone 8 Plus iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: bgr.com

Lasă un comentariu