iPhone SE isi face aparitia in primele imagini reale!

Apple va lansa in cadrul evenimentului din data de 21 martie 2016 mai multe terminale printre care si un nou smartphone, care poarta numele de iPhone SE.

iPhone-SE-1

Patchworks este o companie din Coreea care produce accesorii pentru terminalele mobile iar acum acestia au listat pe site carcasele pentru noul terminal al celor de la Apple, in speta iPhone SE.

iPhone-SE-2

Dupa cum puteti vedea noul smartphone din portofoliul celor de la Apple pastreaza acelasi design, similar cu iPhone 5S dat fiind faptul ca a fost extrem de indragit de catre utilizatori.

Conform celor mai recente informatii se pare ca iPhone SE ascunde sub “capota” procesorul dual-core Apple A9, GPU PowerVR GT7600, 1 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu touch focus si flash dual-LED iar camera foto secundara dispune de doar 1.2 MP.

iPhone SE are carcasa realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

iPhone-SE-3

In cadrul aceluiasi eveniment Apple va lansa si o varianta mai mica a tabletei iPad Pro iar aceasta va avea o diagonala de 9.7 inch.

iPad-Pro-2016

Asadar au mai ramas doar cateva zile pana cand fanii Apple vor afla caracteristicile complete ale noilor terminale.

 Via: patchworks.us

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!