ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

iPhone SE 2 are “breton”, așadar nu există motive de panică printre fani iar terminalul va fi lansat în curând

Celebra companie din Cupertino pregateste lansare unui nou smartphone modest atat ca design, cat si ca specificatii hardware iar terminalul poarta numele de iPhone SE 2.

Conform celor mai recente informatii se pare ca smartphone-ul Apple iPhone SE 2 dispune de procesorul Quad-Core Apple A10 Fusion, secondat de catre doar 2 GB memorie RAM si vor fi disponibile variante de 32 si respectiv 64 de GB spatiu de stocare intern.

Camera foto principala dispune tot de 12 MP, este dotata cu PDAF, HDR si flash LED dual-tone iar camera foto secundara dispune de doar 5 MP si este dotata cu lentile wide.

Apple iPhone SE 2 este echipat cu un display cu breton si este ceva mai generos fata de generatia precedenta iar acesta masoara 4.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia modesta, de doar 1136×640 de pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar noul smartphone Apple va rezista la contactul cu apa si praful.

Apple iPhone SE 2 este echipat tot cu un acumulator extrem de mic, a carui capacitate nu va depasi pragul de 1.800 mAh si cu siguranta isi va dezamagii fanii la capitolul autonomie, asa cum o fac si flagship-urile acestora.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Apple va rula cea mai recenta versioune de iOS iar terminalul este posibil sa dispuna de tehnologia de recunoastere faciala…..celebra FACE ID.

Apple iPhone SE 2 este un smartphone single-sim, compatibil 4G/VoLTE si va dispune de: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, bluetooth 4.2,NFC, GPS, cu A-GPS si GLONASS iar terminalul va fi dotat cu senzor de amprente.

Trebuie sa precizam(pentru cei care ne tot intreaba) si faptul ca tehnologia VoLTE (Voice Over LTE) utilizeaza reţelele de date 4G pentru a transmite traficul de voce, spre deosebire de majoritatea retelelor care au canale diferite pentru serviciile de voce si cele de date.

Apple iPhone SE 2 va fi lansat cel mai probabil in data de 15 iunie 2018 iar terminalul va fi disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare si va putea fi achizitionat la “doar” 600 de dolari.

Bineinteles ca in acest buget sunt disponibile deja pe piata o multime de alte terminale mult mai potente iar unul dintre este Xiaomi Mi 8 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Lasă un comentariu