ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

iPhone 8 poate fi admirat acum în câteva randări noi de calitate și face senzație cu al său design atractiv

Noul flagship al celor de la Apple poate fi admirat acum in cateva randari noi de calitate iar acesta se pare ca va fi designul final pe care il va adopta cel mai asteptat smartphone al anului.

Interesant este ca nici de aceasta data nu si-a facut aparitia celebrul buton de “home” iar Apple a iscat o multime de controverse printre fani pe aceasta tema.

Carcasa unibody este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar terminalul va sta foarte bine cu siguranta si la capitolul finisaje.

Camera foto principala este duala si este pozitionata tot pe verticala iar aceasta dispune de 16 MP + 16 MP, este dotata cu stabilizare optica si flash LED dual-tone.

Camera foto secundara va dispune cel mai probabil de 8 MP si va fi echipata cu lentile wide iar aceasta va fi capabila sa filmeze la rezolutie 1080p.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca iPhone 8 va fi echipat cu un superb display OLED edge-to-edge, care masoara cel mai probabil 5.8 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 2800 x 1342 pixeli.

Asadar se pare ca Apple isi va “soca” fanii in toamna acestui an cand in sfarsit vor face “trecerea” de la rezolutia FullHD pe care o utilizau pana acum pe flagship-urile acestora, la o rezolutie demna pentru anul 2017, in speta 2K.

iPhone 8 va dispune de scanner pentru iris, wireless charging, noua generatie de 3D Touch iar acumulatorul va fi ceva mai generos si in forma de L.

Bineinteles ca noul “aifon” va poseda certificarea IP67/IP68, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful iar fanii nu au de ce sa isi faca griji pe aceasta tema.

Apple isi va lansa noul flagship in toamna acestui an iar terminalul va marca aniversarea de 10 ani a celebrului model care a fost si este un etalon pe piata de profil si probabil ca asa va ramane mult timp de acum incolo.

Va reamintim si faptul ca Samsung va lansa luna viitoare phablet-ul Galaxy Note 8 iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: gizmochina.com

Lasă un comentariu