iPhone 8 apare în primele randări de calitate iar terminalul face furori cu al său design elegant

Noul flagship al celor de la Apple isi face aparitia in primele randari de calitate iar terminalul face furori printre fani cu al sau design elegant.

Aceste randari au fost create de catre Imran Taylor care este un fan inrait al celor de la Apple iar aceasta este viziunea lui cu privire la noul flagship al companiei din Cupertino.

Se pare ca Apple va “sari” peste denumirea 7S si va trece direct la 8 deoarece vor sa marcheze cat mai bine aparitia noului model.

Momentan nu exista detaii cu privire la specificatiile hardware de care va dispune noul “aifon” dar banuim faptul ca nu va excela la acest capitol iar sporul de performanta fata de generatia actuala va fi in nota obisnuita(adica pana la genunchiul broastei).

Dupa cum puteti vedea sistemul de camere foto duale a fost pozitionat acum pe verticala si arata destul de ciudat dar fanii Apple se vor obisnui rapid daca va fi cazul.

Conform acestor imagini se pare ca dispare si butonul fizic care indeplinea functia de “home” dar sincer nu cred ca Apple va renunta la acest element emblematic pentru celebrul “aifon”.

Carcasa acestui terminal va fi realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

Asadar se pare ca Apple va renunta la carcasele fabricate in totalitate din aluminiu si vor opta pentru combinatia dintre aluminiu si sticla, probabil ca va fi vorba de Corning Gorilla Glass 5.

Tot mai multe “voci” afirma faptul ca iPhone 8 va poseda certificarea IP67, asadar noul flagship al celor de la Apple va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca iPhone 8 va fi echipat cu un display OLED care masoara 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Dupa cum puteti vedea marginile carcasei sunt extrem de subtiri iar acest mic truc iti da impresia ca vom avea de-a face cu un display “Edge to Edge”.

YouTube video

Acum ramane de vazut cate dintre aceste zvonuri se vor confirma iar pana in toamna vor mai aparea o gramada de speculatii pe aceasta tema.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Samsung este disponibil acum si in varianta echipata cu 6 GB de memorie RAM iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: Imran Taylor

Lasă un comentariu