iPhone 8 își face apariția în câteva imagini “live” iar acestea confirmă designul stilat pe care îl știam deja

Aproape zilnic apar randari cu noul flagship al celor de la Apple dar iata ca terminalul si-a facut aparitia acum in primele imagini “live”.

Dupa cum puteti vedea se confirma designul pe care il stiam deja, inclusiv faptul ca se va renunta la butonul fizic de “home” iar acesta va fi integrat in display.

Camera foto principala este pozitionata pe verticala si arata destul de ciudat, ceea ce ne face sa credem ca imaginile cu pricina sunt departe de adevar dar totusi dezvaluie cateva aspecte importante la capitolul design.

Momentan nu exista detaii cu privire la specificatiile hardware de care va dispune noul “aifon” dar banuim faptul ca nu va excela la acest capitol iar sporul de performanta fata de generatia actuala va fi in nota obisnuita……adica nu isi va “soca” fanii prin intermediul unor performante naucitoare.

Carcasa acestui terminal va fi realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

De retinut si faptul ca noul “aifon” va poseda certificarea IP67, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca iPhone 8 va fi echipat cu un superb display OLED edge-to-edge, care masoara cel mai probabil 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Acum ramane de vazut cate dintre aceste zvonuri se vor confirma iar pana in toamna vor mai aparea o gramada de speculatii pe aceasta tema “spinoasa”.

Va reamintim si faptul ca noul flagship al celor de la Xiaomi va fi disponibil intr-o editie limitata iar pentru detalii accesati acest link.

Via 9to5mac.com

Lasă un comentariu