iPhone 8 și-a facut apariția în câteva randări noi de calitate iar acestea confirmă designul pe care îl știam

Celebrul blogger EverythingApplePro a publicat pe canalul sau de youtube un nou videoclip in care prezinta cateva imagini de calitate cu noul flagship al celor de la Apple, in speta iPhone 8.

Dupa cum puteti vedea si de aceasta data se confirma designul pe care il stiam deja, inclusiv faptul ca Apple va renunta la butonul fizic de “home” iar acesta va fi integrat direct in display.

Camera foto principala este pozitionata tot pe verticala si arata destul de ciudat, dar fanii Apple se vor obisnui rapid cu aceasta noua “linie” de design.

Momentan nu exista detalii cu privire la specificatiile hardware de care va dispune noul “aifon” dar banuim faptul ca nu va excela la acest capitol iar sporul de performanta fata de generatia actuala va fi in “nota” obisnuita.

Carcasa este realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu si sticla iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

Trebuie sa precizam si faptul ca noul “aifon” va poseda certificarea IP67, asadar terminalul va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Cele mai recente zvonuri sustin ca iPhone 8 va fi echipat cu un superb display OLED edge-to-edge, care masoara cel mai probabil 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Noul flagship al celor de la Apple va dispune de scanner pt iris, wireless charging, noua generatie de 3D Touch, baterie va fi ceva mai generoasa si in forma de L iar camera selfie va fi 3D.

Toate aceste noi tehnologii vor face ca pretul noului “aifon” se depaseasca pragul de 1.000 de Euro, asadar fanii Apple vor trebui “stranga cureaua” daca vor dori ca in toamna sa butoneze noul flagship al companiei din Cupertino.

Acum ramane de vazut cate dintre aceste informatii se vor confirma iar pana in toamna vor mai aparea cu siguranta o multime de randari ale celui mai asteptat smartphone al anului.

YouTube video

Va reamintim si faptul ca HTC si-a lansat noul flagship iar terminalul se intituleaza U11 si detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: EverythingApplePro

Lasă un comentariu