iPhone 8 își face apariția în câteva randări noi de calitate iar terminalul face senzație cu al său design stilat

Noul flagship al celor de la Apple isi face aparitia in cateva randari noi calitate iar terminalul face furori printre fani cu al sau design elegant.

Aceste randari au fost realizate de catre EverythingApplePro care este un fan inrait al celor de la Apple iar aceasta este viziunea lui(bazata pe schitele aparute pana acum) cu privire la noul flagship al companiei din Cupertino.

Se pare ca Apple va “sari” peste denumirea 7S si va trece direct la 8 deoarece vor sa marcheze cat mai bine aparitia noului model.

Momentan nu exista detaii cu privire la specificatiile hardware de care va dispune noul “aifon” dar banuim faptul ca nu va excela la acest capitol iar sporul de performanta fata de generatia actuala va fi in nota obisnuita……adica pana la genunchiul broastei.

Dupa cum puteti vedea sistemul de camere foto duale a fost pozitionat acum pe verticala si arata destul de ciudat dar fanii Apple se vor obisnui rapid daca va fi cazul.

Conform acestor imagini se pare ca dispare si butonul fizic care indeplinea functia de “home” dar sincer nu cred ca Apple va renunta la acest element emblematic pentru celebrul “aifon”.

Carcasa acestui terminal va fi realizata in totalitate din materiale premium, in speta aluminiu iar finisajele vor fi cu siguranta de cea mai buna calitate, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

Tot mai multe “voci” afirma faptul ca iPhone 8 va poseda certificarea IP67, asadar noul flagship al celor de la Apple va rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Conform celor mai recente zvonuri se pare ca iPhone 8 va fi echipat cu un superb display OLED edge-toedge, care masoara cel mai probabil 5.7 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

Acum ramane de vazut cate dintre aceste zvonuri se vor confirma iar pana in toamna vor mai aparea o gramada de speculatii pe aceasta tema.

YouTube video

Va reamintim si faptul Samsung Galaxy Note 8 si-a facut aparitia in primele imagini live iar detaliile complete sunt disponibile aici.

Via: EverythingApplePro

Lasă un comentariu