iPhone 7 iși face apariția în cateva randări noi de calitate

Noul flagship al celor de la Apple si-a facut aparitia in cateva imagini noi de calitate iar acestea confirma faptul ca Apple va merge pe aceeasi linie de design.

iPhone-7-4

De fapt ce rost are sa aduci schimbari majore unui design care inca face furori pe piata, desi celebrele terminale nu se mai vand asa de bine ca in trecut.

iPhone-7-5

Dupa cum puteti vedea jack-ul de 3.5 mm pentru casti lipseste cu desavarsire de pe noul flagship si probabil ca fanii Apple vor fi extrem de deranjati de acest aspect.

Dar este posibil sa fi fost “omis” intentionat de catre cei care au produs randarile cu pricina, ca sa starneasca cat mai multe controverse pe aceasta tema.

Carcasa noului flagship bineinteles ca va fi realizata intergral tot din aluminiu rezistent iar terminalul pare ceva mai slim fata de modelul precedent.

Ar fi interesant ca noul flagship al celor de la Apple sa fie ultra-slim, dat fiind faptul ca pe piata exista terminale de acest gen si care au prins destul de bine.

iPhone-7-1

Conform celor mai recente zvonuri iPhone 7 Plus se pare ca va fi dotat cu un sistem dual de camere foto principale, asadar in aceste imagini ne este prezentat doar modelul de iPhone 7.

Asteptam cu mare interes si randarile pentru iPhone 7 Plus dar pana atunci va invitam sa participati la concurs, unde puteti castiga un “aifon” in varianta android.

Blackview-Ultra-Plus-(17)

Ati banuit deja ca este vorba despre smartphone-ul Blackview Ultra Plus iar review-ul complet este disponibil aici.

Le uram succes tututor participantilor!

Via: gsmarena.com

Cele mai recente comentarii

  1. Florin Velcea 21 mai 2016
    • BYTZA 21 mai 2016
  2. Cezar 20 mai 2016
    • BYTZA 21 mai 2016

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!