ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

iPhone 7 face furori pe internet în primele imagini “spion” !

Cei de la gizchina.com au publicat astazi cateva imagini “spion” cu noul flagship al celor de la Apple, in speta iPhone 7.

iPhone-7-1

Se pare ca Apple a decis sa revina la designul care i-a consacrat pe piata de profil si care este extrem de apreciat de catre majoritatea fanilor.

iPhone 7 va ascunde sub capota noul procesor Apple A10 si probabil ca va fi echipat cu un acumulator ceva mai generos fata de predecesorii sai care “sufera” destul de tare la acest capitol important.

Am remarcat si display-ul care are marginile rotunjite fiind protejat cu sticla 2.5D, ceea ce inseamna va reszista cu brio la zagrieturi si mici socuri accidentale.

Se pare ca iPhone 7 va fi dotat si cu tehnologia wireless charging prin intermediul careia fanii Apple isi vor putea incarca terminalul fara sa mai aiba grija celebrelor cabluri Lightning care cedeaza destul de usor.

iPhone-7-3

Acum ramane de vazut daca aceste imagini sunt reale si nu sunt simple randari menite sa faca furori pe internet, printre fanii Apple.

iPhone-7-2

Oricum ar fi ideal ca Apple sa revina la forma si dimensiunile reduse care a consacrat acest terminal pe piata de profil.

iPhone-7-4

Sursa: gizchina.com

Lasă un comentariu