iPhone 6s va fi lansat in data de 9 septembrie !

Fanii Apple asteapta cu nerabdare lansarea noului flagship care se va intitula iPhone 6s si va fi lansat in data de 9 septembrie 2015.

Conform celor mai recente informatii iPhone 6s Plus nu se va mai indoi atat de usor ca predecesorul sau.

iPhone6-bengate

Celebrul specialist Lewis Hilsenteger de la Unbox Theraphy este cel care a iscat scandalul #bendgate, in care a fost implicat iPhone 6 Plus, iar acum a intrat in posesia mai multor componente ale noului flagship al celor de la Apple.

In cursul zilei de ieri a publicat pe canalul de Youtube un videoclip in care compara carcasele lui iPhone 6s Plus si iPhone 6 Plus.

Dupa cum puteti observa in videoclipul de mai jos diferentele dintre cele doua modele sunt minore iar iPhone 6s Plus va fi ceva mai mare fata de predecesorul lui, in speta dimensiunile acestuia sunt urmatoarele 138.26 x 67.16mm fata de 138.09x 66.91mm.

Acest videoclip a reusit sa stranga intr-o singura zi peste 500.000 de mii de vizualizari, asadar fanii Apple sunt extrem de interesati si nerabdatori.

YouTube video

Noi tindem sa credem ca odata cu rezolvarea acestei probleme iPhone 6s Plus nu va mai avea acelasi succes precum predecesorul acestuia.

Marea majoritate a utilizatorilor se obisnuisera sa-si trateze terminalul cu grija ca nu cumva sa se trezesca cu el usor curbat :)).

Oricum abia asteptam testele specialistilor de la TechRax, care vor testa noul flagship al celor de la Apple in cele mai extreme conditii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata