iPhone 6S Smart Battery Case a isterizat fanii Apple!

Cei de la Apple au lansat recent un nou accesoriu care este menit sa prelungeasca autonomia modesta a smartphone-urilor iPhone 6 si iPhone 6S.

smart_battery_case-3

Este vorba de o carcasa destul de ciudata care incorporeaza un acumulator capabil sa ofere o crestere a autonomiei terminalului de pana la 25 de ore in convorbiri si de pana la 18 ore de navigare pe internet.

Designul acestui accesoriu lansat de catre Apple a isterizat instant tot internetul iar fanii Apple au taxat extrem de agresiv forma si utilitatea acestui produs.

iPhone 6S Smart Battery Case nu a iesit in evidenta doar prin intermediul formei ciudate ci si prin intermediul pretului “piperat” de comercializare, putand fi achizitionat la “doar” 100 de dolari.

Carcasa este realizata in totalitate din silicon si este disponibila in doua variante de culoare, in speta alb si negru.

Intr-adevar nu ne putem abtine nici noi si trebuie sa va spunem ca iPhone 6 arata ca o struto-camila atunci cand are montata aceasta carcasa “smart” dar pana la urma conteaza utilitatea acestui produs.

iphone-smart-battery-case-2

Asadar daca sunteti fericitii posesori ai unui smartphone Apple iPhone 6 sau iPhone 6s si doriti sa beneficiati de o autonomie decenta, nu mai stati pe ganduri si comandati-va acest accesoriu util.

apple-iphone-smart-battery-case-1

Pe langa faptul ca mareste autonomia termianlului considerabil il mai si protejeaza in cazul inevitabilelor cazaturi accidentale.

Va invitam sa vizualizati si videoclipul de mai jos in care celebrul vlogger Jonathan Morrison prezinta cateva produse Apple care adopta un design ciudat.

YouTube video
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata