iPhone 6S in primele imagini spion!

In cursul zilei de astazi au aparut pe internet si primele imagini spion, care surprind carcasa noului flagship al celor de la Apple.

Din pacate iPhone 6s va avea un design identic cu modelul actual, dar sa speram ca macar nu se va mai indoi la fel de usor.

iPhone-6S-1 (1)

Nu se confirma nici zvonurile conform carora  inesteticele dungi prezente pe carcasa ar urma sa dispara, ca urmare a unei „mega” descoperiri facute de catre specialistii celor de la Apple.

iPhone-6s-2Marea schimbare a noului flagship Apple vine la interior, unde toate componentele vor fi repozitionate pt a elimina problema cu indoirea.

iPhone 6S ascunde sub capota procesorul Apple A9, 2 GB Ram și este dotat cu tehnologia Force Touchprin intermediul careia sunt activate diverse functii sau aplicatii in functie de intensitate cu, care se apasa pe display.

iPhone-6s-1

iPhone 6S va fi echipat cu o camera principala de 12MP, al carei senzor va fi livrat tot de catre cei de la Sony.

Dar trebuie sa privim si partea plina a paharului iar aceasta ar fi ca posesorii de iPhone 6 nu vor mai fi nevoiti sa-si achizitioneze carcase si huse noi, deoarece acestea se vor potrivi perfect si pe noul model.

iPhone-6s-3Au aparut si zvonuri conform carora cei de la Apple au inceput sa produca noile flagsip-uri pe care le vor lansa abia in toamna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata