iPhone 6s a fost supus celui mai dur test

Aceeasi echipa de specialisti nebuni de la TechRax a decis sa testeze in cel mai dur mod posibil un iPhone 6s, din dorinta de a le arata fanilor Apple cat de rezistent este acest smartphone la zgarieturi si socuri extreme.

iPhone 6S-Hammer test

Dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos, iPhone 6s a rezistat onorabil pana la un punct iar ulterior a fost facut „dauna totala” de catre aceasta echipa de specialisti nebuni, care testeaza in cele mai extreme moduri, gadget-urile momentului.

Acest videoclip a reusit sa stranga peste 680.000 de vizualizari in doar cateva zile de la publicare pe canalul de Youtube al celor de la TechRax.

Apple a ales să folosească aluminiul din seria 7000, material pe care l-am mai întâlnit în trecut pe ceasul inteligent al companiei din Cupertino. Pe lângă o rezistență mult mai mare față de cea a aliajului din trecut, aluminiul 7000 este și mult mai ușor. Deși Apple nu recunoaște acest lucru, noul aliaj a fost utilizat pentru a preveni un scandal similar celui de anul trecut. Denumit ”Bendgate”, acest a fost cauzat de faptul că iPhone-urile se îndoiau multe prea ușor.

Display-ul este același pe care l-ați întâlnit și pe iPhone 6. Cu o rezoluție 750p, acesta se încadrează standardele ”Retina” impuse în anii trecuți. Utilizatorii cei mai experimentați probabil vor fi șocați de faptul că un telefon atât de scump nu oferă decât o rezoluție HD, având în vedere că modele mult mai ieftine beneficiază de ecrane Full HD. Unde alte vârfuri de gamă au trecut de 500 de pixli pe inch, cei de la Apple nu au inclus decât 326.

Dar nu vă lăsați induși în eroare de asemenea caracteristici. Display-ul este unul cât se poate de clar, culorile sunt reproduse foarte bine, iar pe timp de zi, nu veți avea probleme cu luminozitatea. Din păcate, controlul funcția de control al luminozității nu este printre cele mai performante, existând astfel riscul ca pe timp de noapte să fiți deranjați de intensitatea ecranului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata