iPhone 6 torturat cu galiu in forma lichida!

Echipa de specialisti nebuni de la TechRax ne-a obisnuit cu testarea celor mai noi gadgeturi in cele mai extreme conditii.

Acum acestia riposteaza cu un videoclip incendiar in care tortureaza iPhone 6 cu ajutorul a 500 ml de galiu.

iPhone6-galiu

Pt cei care nu stiu deja trebuie sa va spunem ca galiu este un metal care devine lichid la o temperatură de 30 grade Celsius si este extrem de agresiv la contactul cu alte metale, in speta aluminiu pe care îl dezintegrează rapid.

Daca doriti sa vedeti cat de sifonat a iesit flagshipul celor de la Apple din acest test extrem, va invit sa vizionati clipul de mai jos.Vizionare placuta!

În ultimii trei ani, cea mai importantă schimbare adusă iPhone a fost reprezentată de creșterea dimensiunii ecranului. După ani în care refuza să accepte realitatea și se încăpățâna să vină pe piață cu aceleași telefoane mici cu care ne obișuise atâta vreme, în momentul în care cota de piață a telefoanelor Android de dimensiuni tot mai mari și succesul lor începeau să o usture, Apple a venit cu o primă creștere a ecranului iPhone de la 3,5 inchi, la 4 inchi. Ea ajungea cam târziu, în 2012, pe când populare erau deja telefoanele cu ecrane de peste 4,5 inchi, iar cele de peste 5 inchi începeau să atragă atenția tot mai multor utilizatori. Și chiar dacă iPhone 5 și 5s s-au bucurat de un succes mare (și încă se mai bucură, din moment ce Apple a vândut în 2015 peste 30 de milioane de iPhone-uri cu afișaje de 4 inchi, iar acum a lansat iPhone SE), Apple trebuia să facă marele pas spre piața phableturilor. Și l-a făcut în 2014, când a lansat primele iPhone-uri cu ecrane mari și cu adevărat mari – iPhone 6 de 4,7 inchi și iPhone 6 Plus de 5,5 inchi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata