Home Noutăți iPhone 12 în primele imagini reale

iPhone 12 în primele imagini reale

by BYTZA

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care Apple isi va lansa noile flagship-uri iar terminalele se intituleaza iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Max. Toate cele 3 modele sunt similare ca design iar diferentele majore intervin la nivel de specificatii hardware, asa cum cei de la Apple ne-au obisnuit deja.

Dupa cum ati putut vedea, noile flagship-uri Apple pastreaza aceeasi linie de design precum generatia actuala dat fiind faptul ca a prins foarte bine pe piata de profil si fanii adora acest design. Desigur ca exista loc suficient pentru imbunatatire dar ce sens are sa schimbi ceva atunci cand telefoanele cu pricina se vand precum painea calda.

Modelul de baza este echipat cu un display care masoara 5.4″ in diagonala iar modelul iPhone 12 Max este dotat cu un display care masoara 6.1″ in diagonala. Modelul iPhone 12 Pro Max dispune de un display ceva mai generos, a carui diagonala masoara 6.7″. Carcasele acestor terminale sunt realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si sticla iar cele 3 modele vor rezista cu brio la contactul cu apa si praful.

Bineinteles ca preturile de comercializare ale acestor flagship-uri vor fi extrem de piperate, asa cum celebra companie din Cupertino ne-a obisnuit deja. Asadar incepeti strangerea de fonduri daca doriti sa va achizitionati noul model de aifon in toamna acestui an, cand vor fi lansate noile terminale Apple.

You may also like

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments