Intex Aqua Power HD – smartphone echipat cu procesor quad-core, display HD si 2 GB de memorie RAM

Cei de la Intex au lansat un nou smartphone care dispune de specificatii hardware modeste iar terminalul face parte din gama Aqua si se intituleaza Power HD.

Aqua-Power-HD-4G

Intex Aqua Power HD este echipat cu un procesor quad-core tactat la 1.4 GHz, 2 GB de memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD.

Camera foto principala dispune de 8 MP, este dotata cu autofocus si flash LED iar camera foto secundara dispune de 5 MP.

Intex Aqua Power HD are la “bord” un display IPS care masoara 5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1280 x 720 pixeli.

Carcasa acestui terminal este realizata in totalitate dintr-o combinatie de aluminiu si policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

Intex Aqua Power HD este un smartphone dual-sim, compatibil 4G/LTE si dispune de:  Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS cu A-GPS si radio FM.

Noul smartphone din portofoliul celor de la Intex este dotat cu un acumulator de 3.900 mAh iar terminalul ruleaza versiunea de android 5.1 Lollipop.

Aqua-Power-HD-4G

Intex Aqua Power HD este disponibil spre comercializare in mai multe variante de culoare(argintiu, gri carbon si auriu) iar pretul acestui terminal este de 125 de dolari.

Via: themobileindian.com

Lasa un comentariu prin intermediul formularului de mai jos!