ITHOT.RO | Reziliere contract Telekom

Internet Explorer a decedat incet dar sigur!

Celebrul Internet Explorer s-a dovedit a fi o mare dezamagire pt majoritatea utilizatorilor din cauza performanţei reduse şi a concurenţei extrem de mari, existente pe piaţa browserelor de internet.

Cei de la Microsoft au tot incercat sa-l “resusciteze” prin update-uri constante dar in cele din urma sau lasat pagubasi deoarece si-au dat seama ca browserul Internet Explorer nu se va ridica niciodata la standardele impuse de concurenta.

internet-explore-died

Compania magnatului Bill Gates a constientizat faptul ca trebuie sa reinventeze cumva aceasta aplicatie si ulterior au lansat browserul Project Spartan.

Dupa o perioada intensiva de teste si slefuire a micilor detalii care fac intodeauna diferenta, browserul care initial se numea Spartan a fost redenumit in Microsoft Edge.

Noul browser Microsoft va fi prezent in Windows 10 si spera sa se bucure de o popularitate cat mai mare.

Microsoft Edge este un browser interesant care are un design minimalist, cu doar câteva butoane iar pt a afla mai multe detalii va invit sa vizualizati clipul de prezentare.

Eu utilizez atat pe desktop cat si pe laptop browser-ul Chrome, de care sunt extrem de multumit si vi-l recomand cu mare incredere tuturor!

Lasă un comentariu